Agenda

 • ma
  21
  jan
  2019
  20:00Wapen van Zundert

  Vanavond bekijken en bespreken we de foto`s van uitstapjes naar een kerstmarkt.(Dordrecht of ergens anders). Ook graag je mooiste herfstfoto`s meebrengen. Svp meenemen op stick (maximaal 5).

 • ma
  04
  feb
  2019
  20:00Wapen van Zundert

  De inzending voor de bondswedstrijd wordt vanavond samengesteld. Graag meenemen dus.
  Ook de themafoto Boekomslag zal aan bod komen.

  https://fotobond.nl/fotowedstrijd/

 • ma
  18
  feb
  2019
  20:00Wapen van Zundert

  Dirk van Aelst komt ons vanavond de kunst van de sportfotografie bijbrengen.

  https://plus.google.com/112210604382353355893

  Op 1 april worden de resultaten besproken.
  Er komt geen georganiseerd uitstapje om het geleerde in praktijk te brengen dus zorg dat je voor 1 april sportfoto`s hebt gemaakt.

 • ma
  18
  mrt
  2019
  20:00Wapen van Zundert

  Vanavond gaat het over architectuur. De opdracht die we krijgen wordt op 15 april besproken.

 • ma
  01
  apr
  2019
  20:00Wapen van Zundert

  De foto`s die gemaakt zijn voor het mentoraat Sportfotografie worden vanavond besproken. Graag op stick meebrengen.

Uitstapjes

Evenement details:

 • za
  15
  dec
  2018

  Uitstapje Kerstmarkt in Dordrecht

  12.30 uurVertrek vanaf J. Koekenplein.

  Vertrek vanaf het J.Koekenplein om 12.30. We rijden met de auto naar een park & ride vlakbij Dordrecht. Daarna met een pendelbus naar het centrum. Geef aub hier aan of je wel of niet meegaat en zo ja of je de auto meebrengt. Als de weersvoorspelling slecht is kunnen we alsnog beslissen om het uitstapje niet door te laten gaan. We zullen dat pas op vrijdag bekijken.

  Kom je met de auto naar Kerstmarkt Dordrecht? Parkeer dan gratis en gemakkelijk op vrijdag, zaterdag en zondag op de parkeerplaats Businesspark Amstelwijck. Op zaterdag en zondag kun je ook parkeren op de parkeerplaats Kil 1 & 2. Vanaf de snelweg volg je de bebording. Hier is ruim voldoende plek om te parkeren!

  Vanuit beide parkeerplaatsen gaan zeer regelmatig GRATIS pendelbussen richting het centrum van Dordrecht waar de Kerstmarkt plaatsvindt. Op vrijdag en zaterdag rijden de pendelbussen van 08.30 tot 22.00 uur. Op zondag van 09.30 tot 20.00 uur.
  Informatie voor navigatiesystemen
  Indien je een navigatiesysteem gebruikt om naar de Kerstmarkt Dordrecht te komen gebruik dan het volgende adres om bij een van de gratis parkeerplaatsen te komen: Parkeerplaats Amstelwijck & Kil 1/2: Laan van Europa, Dordrecht.
  Voor meer informatie en een plattegrond: https://kerstmarktdordrecht.nl/

Aankondigingen

11

feb2015
Het algehele beeld was: 1. Verzorgde tentoonstelling, foto’s mooi uitgelicht 2. Van standard foto’s in een lijst naar meer experimenteren 3. Er is een sterke ontwikkeling doorgemaakt in DURVEN en ANDERS DENKEN 4. De fototentoonstelling is een BEVRIJDING in LOSSER worden. Klein puntje van kritiek: de Titel maakt de fotoserie vaak niet sterker.... Read More

Foto Albums

Recente Foto's

Wedstrijdfoto's

No photos found matching your search criteria.