jun

Beste clubleden,

Op 8 juni aanstaande willen we weer voorzichtig gaan opstarten met de clubavonden.
    Uiteraard met inachtneming van de geldende adviezen. Hierbij geldt ook: verplicht vooraf opgeven.
    We willen die avond niet alleen gebruiken om - op afstand- met elkaar bij te praten, maar het is ook de bedoeling om de resultaten te bekijken en te bespreken van een nieuwe opdracht: "Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder".
    Ga daar maar eens iets van brouwen! Graag meenemen op stick

Tot ziens op de 8e juni en vergeet niet jezelf van tevoren aan te melden via facebook of app.

jun

Natuurfotografie

Als opening van het nieuwe fotoseizoen gaan we naar de Kalmthoutse Heide. Een mooi gebied voor natuurfotografie.

Het Programma:

Vertrek om 8.30 uur vanaf het J. Koekenplein in Klein Zundert naar Natuurgebied Kortenhoeff, maakt onderdeel uit van Kalmthoutse Heide.
    Wandeling 1,7 km totaal met veel mogelijkheden op landschapsfotografie w.o. een tweetal vennen.
    Rond 11 uur koffiepauze bij de Abdij van Ossendrecht, daarna ter plaatse een tweetal vennen en tweetal heidegebieden, hier ook aanwezig opkomende zwammen, veel vlinders op laurierperken voor de abdij, tevens gelegen aan Mountainbikeroute, zodat ook sportfotografie tot de mogelijkheden behoort.
    Rond 12.30 uur huiswaarts. Ongeveer 45 minuten rijden.

Voor landschapsfotografie het verzoek om deze in monochrome kleur te maken