feb

Workshop Sportfotografie.

Dirk van Aelst komt ons vanavond de kunst van de sportfotografie bijbrengen.

Op 1 april worden de resultaten besproken.
    Er komt geen georganiseerd uitstapje om het geleerde in praktijk te brengen dus zorg dat je voor 1 april sportfoto`s hebt gemaakt.

Jaarlijks Clubuitstapje

We gaan deze keer naar Den Haag en Scheveningen. Het is de bedoeling om met eigen auto`s te rijden.
    In Den Haag gaan we eerst naar de tentoonstelling van Erwin Olaf.
    Daarna lunch op eigen kosten en vervolgens naar Scheveningen. `s avonds gaan we bij Nancy in Het Wapen eten. Tijdstip volgt nog.