Algemene ledenvergadering en Nieuwjaarsborrel.

12.30 uurVertrek vanaf J. Koekenplein.

Vertrek vanaf het J.Koekenplein om 12.30. We rijden met de auto naar een park & ride vlakbij Dordrecht. Daarna met een pendelbus naar het centrum. Geef aub hier aan of je wel of niet meegaat en zo ja of je de auto meebrengt. Als de weersvoorspelling slecht is kunnen we alsnog beslissen om het uitstapje niet door te laten gaan. We zullen dat pas op vrijdag bekijken.

Kom je met de auto naar Kerstmarkt Dordrecht? Parkeer dan gratis en gemakkelijk op vrijdag, zaterdag en zondag op de parkeerplaats Businesspark Amstelwijck. Op zaterdag en zondag kun je ook parkeren op de parkeerplaats Kil 1 & 2. Vanaf de snelweg volg je de bebording. Hier is ruim voldoende plek om te parkeren!

Vanuit beide parkeerplaatsen gaan zeer regelmatig GRATIS pendelbussen richting het centrum van Dordrecht waar de Kerstmarkt plaatsvindt. Op vrijdag en zaterdag rijden de pendelbussen van 08.30 tot 22.00 uur. Op zondag van 09.30 tot 20.00 uur.
    Informatie voor navigatiesystemen
    Indien je een navigatiesysteem gebruikt om naar de Kerstmarkt Dordrecht te komen gebruik dan het volgende adres om bij een van de gratis parkeerplaatsen te komen: Parkeerplaats Amstelwijck & Kil 1/2: Laan van Europa, Dordrecht.
    Voor meer informatie en een plattegrond: https://kerstmarktdordrecht.nl/

nnbnnb

nadere info volgt nog

feb

Nadere info volgt

We gaan vandaag naar Poeke, een deelgemeente van Aalter in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. In het kasteel dat daar is kunnen diverse soorten fotografie worden beoefend: architectuur, urbex,portret, enzovoort.
    zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel_van_Poeke

We gaan deze keer naar Den Haag en Scheveningen. Nadere info volgt nog.