Bespreking resultaten Sportfotografie.

De foto`s die gemaakt zijn voor het mentoraat Sportfotografie worden vanavond besproken. Graag op stick meebrengen.

We gaan vandaag naar Poeke, een deelgemeente van Aalter in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. In het kasteel dat daar is kunnen diverse soorten fotografie worden beoefend: architectuur, urbex,portret, enzovoort.
    zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel_van_Poeke

We gaan deze keer naar Den Haag en Scheveningen. Het is de bedoeling om met eigen auto`s te rijden.
    In Den Haag gaan we eerst naar de tentoonstelling van Erwin Olaf.
    Daarna lunch op eigen kosten en vervolgens naar Scheveningen. `s avonds gaan we bij Nancy in Het Wapen eten. Tijdstip volgt nog.