Mentoraat architectuur

Vanavond gaat het over architectuur. De opdracht die we krijgen wordt op 15 april besproken.

We gaan vandaag naar Poeke, een deelgemeente van Aalter in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. In het kasteel dat daar is kunnen diverse soorten fotografie worden beoefend: architectuur, urbex,portret, enzovoort.
    zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel_van_Poeke

We gaan deze keer naar Den Haag en Scheveningen. Het is de bedoeling om met eigen auto`s te rijden.
    In Den Haag gaan we eerst naar de tentoonstelling van Erwin Olaf.
    Daarna lunch op eigen kosten en vervolgens naar Scheveningen. `s avonds gaan we bij Nancy in Het Wapen eten. Tijdstip volgt nog.